Kick-off ASML X Brabant C financiering

AANMELDEN VOOR DE ONLINE KICK-OFF 

De mogelijkheid tot het aanvragen van financiering voor een cultuurproject binnen de Brainportregio dat een zichtbare bijdrage levert aan de samenleving bij ASML x Brabant C gaat in februari 2024 van start. Tijdens de online kick-off op vrijdag 2 februari om 12.00 uur nemen we je mee in deze samenwerking, de voorwaarden en mogelijkheden om een investering te ontvangen en hoe je een aanvraag kunt indienen. Daarbij is er voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen. Het reglement en meer informatie rondom het aanvragen van deze financiering wordt voorafgaand aan de kick-off op de website van Brabant C gepubliceerd.

Je ontvangt voorafgaand aan de kick-off een link naar de online omgeving waarin de kick-off plaatsvindt. Kun je er niet bij zijn? We nemen het ook op. We sturen deze opname achteraf toe naar iedereen die zich heeft aangemeld.

 

IN HET KORT

  • Wanneer? Vrijdag 2 februari
  • Hoelaat? 12.00-13.00 uur
  • Waar? Online
  • Wat? ASML X Brabant C samenwerking, de investeringsmogelijkheden, hoe aan te vragen en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • Door wie? Brabant C en ASML

PROGRAMMA
11.50 Digitale inloop
12.00 Start kick-off
13.00 Einde kick-off

Ben jij erbij? Meld je dan nu aan via onderstaande link.

AANMELDEN VOOR DE ONLINE KICK-OFF 

Tot dan!

PS – Heb je nu al vragen? Mail deze dan naar info@brabantc.nl met als onderwerp ‘Vraag Kick-off ASML X Brabant C’, dan nemen we dit alvast mee.